1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sezónní dekorace

Valentýnské nástěnné dekorace

Blíží se svátek zamilovaných. Nákupní centra jsou v obležení, které bude trvat až do konce příštího týdne. Je to okamžik, kdy se musíte rozhodnout, zda chcete být uvážliví nebo romantičtí, anebo možná obojí najednou? Zaměřujeme se na originální nápady a takovými právě jsou valentýnské nástěnné dekorace.

valentýnské nástěnné dekorace

Romantické a originální

Nástěnné dekorace nemusí být nudné. V dnešní době pokročilých technologií je rozmanitost nástěnných dekorací obrovská. Můžete si zakoupit originální srdce vytištěná 3D technikou, kovové nástěnné police v loftovém stylu, a dokonce i skleněné hodiny vyrobené z tvrzeného skla. Jak tedy vysvětlit, že se každoročně trhákem na Valentýna stávají bonboniéry a růže zabalené ve fólii?

Valentýnský reklamní předmět s nápadem

Často nakupujeme dárky ve spěchu, hlavně abychom něco koupili. S takovým dárkem nebudou spokojeni ti, kdo mají rádi nevšední řešení. Právě pro ně jsme vytvořili valentýnské dekorace na zeď, které budou ozdobou každého interiéru:

  1. Skleněný obraz Kamenné srdce je kompozicí pro příznivce minimalismu a vintage stylu. I když na první pohled vypadá nepříliš atraktivně, stačí se podívat pozorněji a déle, a uvidíte skutečný potenciál, který má v sobě tvar srdce.

  2. Obraz canvas Jarní srdce – je poklonou jaru a jarní energii. Nic nefunguje tak pozitivně jako dávka slunečného, dobrého počasí. Kdo by nechtěl mít ve své zahradě věčně zelený strom ve tvaru srdce?

  3. Skleněná deska Růžové pokušení – funkční, odolné proti poškrábání a poškození skleněné prkénko z tvrzeného skla. Ideální k Valentýnu. Díky šťavnaté červené barvě budete mít více energie po celý den, a interiéry budou rozhodně vypadat romantičtěji než obvykle.

  4. Skleněné krájecí prkénko Ovocné srdce – je dárkem, který okouzlí každou hospodyňku. Plody uspořádané ve tvaru srdce učiní přípravu jídel potěšením, nikoliv nudnou povinností.

  5. Skleněné nástěnné hodiny Kočičí dovádění – všichni znají někoho, kdo miluje kočky. Valentýnské dekorace s koťaty jsou nápadem na jedinečný dárek. Skleněné hodiny s kočkami se osvědčí nejen na Valentýna, ale také jako dekorativní prvek interiéru.

Valentýnské dekorace nemusí být triviální, koupené na poslední chvíli a opakující se. Stojí za to věnovat trochu času hledání něčeho jedinečného, co se bude nejen líbit milované polovičce, ale také navodí doma romantickou náladu, a to nejen o svátečních dnech.

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více