1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kuchyně

Pokrmy a nápoje na skleněných kuchyňských deskách

Krájecí desky mohou být ozdobeny mnoha zajímavými vzory. Dnes jsme speciálně pro vás zvolili kategorii „pokrmy a nápoje“, která se skvělé hodí pro skleněné kuchyňské desky.
Barevná krájecí deska se vzory pokrmů a nápojů je skvělým nápadem na zpestření nejen naši kuchyňské desky, ale i celého interiéru kuchyně.

1. SKLENĚNÁ KRÁJECÍ DESKA ZELENÁ ZELENINOVÁ ZAHRADA, ORGANICKÉ OVOCE A ZELENINA, ZDRAVÁ VÝŽIVA
Zelená zelenina a ovoce to je především zdraví. Tento vzor se dokonale hodí na skleněné desky. Nezapomeňte také o pozitivním vlivu zelené barvy na naši duševní pohodu.

2. SKLENĚNÁ KRÁJECÍ DESKA ŠÁLEK ČERNÉ KÁVY, ZRNA KÁVY, LŽÍCE NA KÁVU
Vzor připomínající dřevěnou desku, na které jsou rozházena čerstvá aromatická kávová zrna. Tento pohled věrně odráží svůj charakter. Dalo by se říci, že dokonce cítíte na něm uvařenou kávu.

3. SKLENĚNÁ KRÁJECÍ DESKA HAMBURGER S HRANOLKY, RYCHLÉ OBČERSTVENÍ

Perfektně připravený a naservírovaný hamburger, hranolky v košíku, co víc byste si mohli přát? Je to vzor kuchyňské krájecí desky, který určitě přivodí chuť na jídlo a urychlí proces přípravy jídla.

Hotové nebo v nezpracovaném stavu složky a prvky zobrazené na vzorech budou na nás mít určitě pozitivní vliv.
 

Podívejte se na celou galerii skleněných krájecích desek -> ZDE

 

Čtěte také:
Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor
22.04.2024

Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor

Obývací pokoj se vyvíjí jako plátno pro osobní vyjádření, místo setkávání, kde se sdílejí příběhy a uchovávají vzpomínky. Sílu tapet při proměně tohoto prostoru nelze podceňovat. Udává tón, ovlivňuje náladu a působí jako odraz osobního stylu.

více
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více