1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sezónní dekorace

Podzimní nástěnné dekorace – je čas začít novou sezónu

Podzim je obdobím barev. Žluté, červené, šťavnaté pomeranče a hnědé barvy budou přítomny na našich nástěnných dekoracích, v kuchyních a obývacích pokojích. Podzim je vhodný čas na změnu – využijte proto nadcházející sezónu a obklopte se živými barvami, aby vás dobíjely energií po celou zimu. Často i jeden barevný doplněk vytvoří celou podzimním atmosféru, takže pokud nechcete strávit hodně času při renovací, zvolte módní nástěnné dekorace.

Mezi nejoblíbenějšími nástěnnými dekoracemi jsou obrazy na skle, obrazy canvas a skleněné kuchyňské panely. Proč? Právě z důvodu jejich funkčnosti. Obrazy na skle a obrazy canvas budou vypadat působivě v obytné místnosti, jídelně nebo obývacím pokoji. Jsou zhotoveny z vysoce kvalitních materiálů a jejich montáž je velice snadná. Vytvoří v každé místnosti jedinečnou atmosféru.

Kuchyňské panely kromě dekorativních funkcí plní také užitkovou funkci – chrání zeď před mastnými nečistotami a vlhkostí. Snad se vám naše podzimní návrhy budou líbit:

1. Podzimní procházka lesem – to je obraz na skle z tvrzeného skla, který určitě oživí místnost, zvláště pak tu v tmavých barvách. Odstíny žluté a oranžové dobijí energii a povzbudí k činnosti i v zamračených dnech.

2. Venkovská krajinka – tento obraz canvas vám připomene dětství na venkově, procházky lesem během toho nejkrásnějšího ročního období – polského, zlatého podzimu. Pokud máte doma interiér s klidnými, decentními barvami, určitě mu vdechne charakter.

3. Vanilkový koláč – je tu někdo, kdo nemá rád vůni vanilky, skořice, babiččina jablečného koláče vyjmutého přímo z trouby? Tento moderní skleněný kuchyňský panel vám umožní vybavit si vůni čerstvého koláče a idylických večerů za deštivého počasí.

Jinou, neméně užitečnou dekorací, jsou skleněné kuchyňské desky. Kromě jejich prokázané pevnosti, odolnosti proti mytí a oděru, jsou skleněné kuchyňské desky originálním doplňkem jakékoliv kuchyně. Na podzim doporučujeme zvláště odstíny žluté, červené a oranžové:

4. Lesní zákoutí – kuchyňská skleněná deska v podzimních barvách nastolí zlatý podzim v každé kuchyni. S naší skleněnou kuchyňskou deskou se dosavadní krájení masa stane potěšením – pak stačí jen použít vodu a mycí prostředek. Skleněné desky jsou trvanlivé a dokonce ani drobné škrábance nebudou při každodenním používání překážkou.

Další nástěnnou dekorací, která stojí za vaši pozornost, jsou hodiny na skle – obdélníkové nebo kulaté. Které si zvolit? V naší nabídce máme různé motivy, určitě si každý z vás najde něco pro sebe:

5. Podzimní obdélníkové hodiny – energické, světlé barvy vypadají skvěle ve světlých pokojích a těm tmavým propůjčuji individuální ráz. Můžete je pověsit v obývacím pokoji, ložnici, kuchyni nebo v dětském pokoji.

6. Podzimní kulaté hodiny – vzhledem k tmavému barevnému provedení bude tento model vypadat nejlépe v ložnici nebo v předsíni. Hodiny ze skla jsou vzhledem k jejich provedení velmi trvanlivé a mohou být potěšením pro oko po dlouhou dobu.

Doufáme, že několik našich podzimních inspirací vás povzbudilo ke změně interiéru.

Čtěte také:
Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor
22.04.2024

Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor

Obývací pokoj se vyvíjí jako plátno pro osobní vyjádření, místo setkávání, kde se sdílejí příběhy a uchovávají vzpomínky. Sílu tapet při proměně tohoto prostoru nelze podceňovat. Udává tón, ovlivňuje náladu a působí jako odraz osobního stylu.

více
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více