1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kancelář

Obrazy na skle – business

Kategorie business se perfektně prezentuje na obrazech na skle. Tato zajímavá možnost dekorace bude vypadat skvělé v kancelářích, bankovních pobočkách, pojišťovnách a jiných finančních institucích.
Obrazy na skle se vyznačují jedinečnou čistotou a elegancí. Třpytivé sklo a minimalistický design tvoří dohromady výjimečnou nástěnnou dekoraci. Díky své prezentaci dobře zdůrazňují profesionalitu a modernost dané firmy nebo kanceláře. Právě moderní design, vytvářený skleněnými dekoracemi, je jednou z mnoha základních předností tohoto typu obrazů.


Dalším zajímavým motivem námi nabízených obrazů na skle business je téma rozvoje a motivace. Tyto obrazy na skle do kanceláře budou také zdůrazňovat moderní ráz a inovativní přístup firmy k přizpůsobení kanceláře a rozvoji zaměstnance.




1. OBRAZ NA SKLE VÝZVA V MEZINÁRODNÍM OBCHODU, DUEL, PODNIKÁNÍ
Tento obraz nám poskytne mnoho úvah o našem podnikání nebo profesní dráze. Uklidňující voda a obloha, a dva lidé na dvou ostrovech se stromem ve formě puzzlů. Volba je určena rozhodně pro ty, kteří rádi přemýšlejí.


2. OBRAZ NA SKLE PODNIKATEL S RAKETOU, GRAF, VYDĚLÁVAT
Tato skleněná dekorace nám ukazuje raketový růst. Můžeme ji spojovat s osobním rozvojem nebo rozvojem naší kariéry a růstem mzdy. Je těžké ji nepovažovat za motivační obraz.


3. OBRAZ NA SKLE AMERICKÉ BANKOVKY, PENÍZE, DOLARY
Tento zajímavý skleněný obraz zachycuje americké bankovky. Pokud máte rádi peníze, nebo vás jen zajímají, je to motiv nástěnné dekorace pro vás.


Více obrázků na skle s motivem byznysu a motivací najdete zde, v naší galerii skleněných dekorací.

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více