1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kuchyně

Moderní skleněné kuchyňské panely

Zvířata byla vždy přítomna v našich domovech. Avšak dnes se zaměříme na tvory, jejichž životním prostředím jsou vodní nádrže. Velmi často se v našich pokojích a kuchyních nacházejí akvária s rybičkami. Zvykli jsme si na takový pohled, ale ne každý si může dovolit akvárium plné různých krásných rybiček. Naštěstí máme způsob, jak na to, je to skleněný kuchyňský panel s motivem zvířat. Právě v této kategorii kuchyňských panelů najdeme vzory s rybičkami a mnoha jinými tvory.


1. KUCHYŇSKÝ PANEL ZLATÁ RYBIČKA V AKVARIJNÍ VODĚ
Toto přinášející štěstí a splňující přání přátelský tvor bude nádherným vzorem pro skleněný nástěnný panel do kuchyně. Jeho teplé barvy se perfektně hodí do každé kuchyně!



2. KUCHYŇSKÝ PANEL POMEC ŘASNATÝ, DRUH RYBY Z ČELEDI POMCOVITÝCH
Pomec řasnatý je nádherný exemplář. Jeho pestré barvy nepochybně změní interiér kuchyně, ve které bude umístěný. Dodatečný efekt vytváří silně žlutá a modrá barva.



3. KUCHYŇSKÝ PANEL PODVODNÍ OBRAZ KORÁLOVÉHO ÚTESU, RYBY
Třetí z navrhovaných skleněných kuchyňských panelů představuje tři kouzelné rybičky a korálový útes. Jejich umístění připomíná rozhovor. Vypadají velmi klidně. Stejně jako u předchozího motivu můžeme zde obdivovat překrásnou modrou a zářivě žlutou barvu.

Rybičky na zdi v kuchyni? Proč ne! Zaručujeme, že vaše kuchyň bude nejen neobyčejná, ale především hezká, a pohled na zvířata
na kuchyňském panelu vám bude dělat radost každý den. Když budete stát u dřezu nebo u sporáku, budete moci obdivovat naši krásnou, skleněnou dekoraci.

Ať už se jedná o motiv zvířat nebo nikoliv, věříme, že si každý najde svůj ideální vzor v naší galerii kuchyňských panelů
.
Skleněné panely do kuchyně lze potisknout libovolným motivem.

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více